Retourneren

Jouw tevredenheid staat voorop!
Bij MagJewel streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Het is belangrijk voor ons dat je volledig tevreden bent met jouw aankoop. Mocht je, om welke reden dan ook, toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, bieden wij een retourbeleid aan dat je helpt bij het retourneren of ruilen van de bestelde producten. Hier zijn enkele belangrijke punten met betrekking tot ons retourbeleid:

  1. Retourtermijn: Je hebt altijd het recht om je product(en) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. We vragen je vriendelijk om ons binnen deze termijn op de hoogte te stellen van je retourwens via ons mailadres. Het helpt ons enorm als je erbij vermeldt wat de reden is voor de retournering, daar kunnen wij ook weer van leren.

  2. Voorwaarden voor retourneren: Om in aanmerking te komen voor retournering, dient het product in originele staat te zijn, ongebruikt en in de originele verpakking. Zorg ervoor dat eventuele labels of tags nog steeds aan het product bevestigd zijn.

  3. Retourproces: Neem contact op met onze klantenservice van contact@magjewel.nl om je retour aan te melden. Wij zullen je voorzien van de benodigde instructies en een retourlabel, indien nodig. Zorg ervoor dat je het retourpakket veilig verpakt en het retourlabel duidelijk zichtbaar aanbrengt.

  4. Terugbetaling of omruiling: Zodra we het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen we overgaan tot de verwerking van uw terugbetaling. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een omruiling van het product voor een andere maat, kleur of een alternatief artikel van gelijke waarde. We kunnen ook een tegoed aanmaken zodat je dit tegoed weer in kunt zetten bij een volgende bestelling. Deze keuze is uiteraard aan jou!

  5. Verzendkosten: Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren van het product voor je eigen rekening zijn. Als het product defect of beschadigd is bij ontvangst, geldt dit uiteraard niet, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening..

We willen benadrukken dat we onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat alle producten van MagJewel van hoge kwaliteit zijn. Mocht je toch een defect of beschadigd product ontvangen, dan allereerst onze verontschuldigingen! Neem zo snel mogelijk contact met ons op, we zullen dit snel en adequaat voor je oplossen.

Bedankt voor je vertrouwen in onze webshop. We staan altijd  klaar om je te helpen met eventuele retourzaken en streven ernaar om jouw ervaring bij ons zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt via hi@magjewel.nl.

Met sierlijke groet,

Het team van MagJewel

Wat onze klanten zeggen
20 beoordelingen