Heb je vragen over:

Annulering?
Je hebt maximaal tot 3 uur na je bestelling de tijd om te annuleren. Stuur een mail naar: contact@magjewel.nl of bel met 06-25363636.

Levertijd?
De levertijd van elk artikel kun je vinden onder het kopje ‘levertijd’ bij elk sieraad. Het kan zijn dat onze voorraad info niet altijd up-to-date is. Dit proberen we te allen tijde te vermijden. Mocht dit toch het geval zijn, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op via je mailadres.

Betaling?
Zodra je betaling binnen is, wordt er bij ons een proces in gang gezet. Je krijgt van ons 3 mails. de eerste om je bestelling te bevestigen, de tweede om je te laten weten dat je bestelling onderweg is, de derde om met je af te stemmen of je bestelling in goede orde door jou ontvangen is. We accepteren als betaalmiddel: Ideal.

Retourneren?
Als je iets wilt retourneren, neem contact met ons op via contact@magjewel.nl
Als je iets retourneert omdat iets je toch niet bevalt, dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening.
Is het sieraad dat je besteld hebt, niet in goede orde, dan regelen wij uiteraard de verzendkosten.
Als je een sieraad retourneert, mag je zelf kiezen of je het tegoed bij laat schrijven bij je account of je krijgt je geld van ons terug gestort op de rekening waarmee je betaalt hebt.
Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden, dit om hygiëne redenen.
Bij het vinden van je goede maat, geven je allerlei tips. Mocht het gebeuren dat je ring (die in EU maten aangeboden worden) toch niet de juiste maat is, kun je deze op onze kosten retourneren als je deze omruilt voor een passende maat. Als je afziet van de koopovereenkomst, dan zijn de verzendkosten voor jou.
Dit geldt alleen voor de ringen die in maten komen, niet voor de verstelbare ringen.

Garantie?
Je hebt altijd 3 tot 6 maanden garantie. Bij onze gold plated sieraden krijg je 6 maanden garantie, bij onze RVS sieraden krijg je 3 maanden garantie.
Uiteraard gaan we voor kwaliteit. We proberen alle nieuwe leveranciers en alle nieuwe sieraden eerst zelf uit, als we niet tevreden zijn nemen we dit artikel niet op in onze collectie. Toch kan het een keer gebeuren dat er iets niet goed gaat met jouw sieraad. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via: contact@magjewel.nl. Stuur ons een foto met het desbetreffende  sieraad en we vinden een oplossing. Gegarandeerd!

 

 

 

 

Wat onze klanten zeggen
20 beoordelingen